Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

​AB Syd El i Malmö

Agnesfridsvägen 186

213 75 Malmö

Tel. 040 - 19 23 23

E-post: sydel@sydel.nu

Solceller i hela Skåne för en bättre miljö

Miljön och klimatfrågan berör oss alla och vi måste alla hjälpas åt för att förbättra vår miljö. Idag använder vi el mer än någonsin tidigare, våra hem är belamrade med tekniska apparater som kräver el. För att kunna fortsätta leva som vi gör och förbruka den mängd el vi gör krävs nya och moderna lösningar. Ett modernt och miljövänlig alternativ är att producera egen el som även hjälper dig att långsiktigt spara pengar. En solcellsanläggning är lösningen. Vi på Syd El kan hjälpa dig i Skåne med en solcellsanläggning som lever upp till dina behov och krav. Ta steget mot en hälsosammare miljö redan idag, kontakta oss på Syd El för en helhetslösning projektering installation / montage driftsättning.

Solcellsanläggningar är lösningen

En solcellsanläggning består av solceller som är monterade på tak eller i en solcellspark. Det är solcellerna som tack vare solen kan producera el. En solcellsanläggning kräver lite förarbete men bli inte bekymrad, vi hjälper dig hela vägen, från planering till utförande. Vi på Syd El kan även vara behjälpliga med elinstallationer, datanät, bredbandsnät och säkerhet som brandlarm, kameraövervakning, inbrottslarm med mera. Inget projekt är för stort eller för litet för oss, och vi på Syd El älskar utmaningar. Vi är engagerade och jobbar tillsammans med dig mot gemensamma mål.​ 

Kontakta oss för pris på solceller! Kontakta oss på tel. 040192323 eller mejla till sydel@sydel.nu

Kontakta oss

AB Syd El i Malmö

Agnesfridsvägen 186

213 75 Malmö

Tel: 040192323

Org.nr: 556615-0974

E-mail: sydel@sydel.nu​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

OM OSS

Syd El i Malmö, AB

org.nr: 556615-0974

KONTAKTA OSS

HITTA OSS

Agnesfridsvägen 186

213 75 Malmö

Hitta oss på Google Map

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.