Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

​AB Syd El i Malmö

Agnesfridsvägen 186

213 75 Malmö

Tel. 040 - 19 23 23

E-post: sydel@sydel.nu

​​Passersystem för din byggnads säkerhet

​Oavsett om du bor i ett osäkert område eller i ett område som är lugnt och fint så är det alltid skönt att veta att obehöriga inte kan ta sig in i din byggnad. Med ett passersystem kan du se till att bara rätt personer kommer in. Det är ett enkelt och smidigt sätt att säkra ingången till människors hem eller ett företags lokaler. När det kommer till passersystem så finns det många olika modeller att välja mellan. Vi hjälper dig gärna hitta rätt så att du kan få den säkerhet du vill ha. Vi på Syd El i Malmö kan även hjälpa dig med många andra tjänster, som exempelvis kameraövervakning eller porttelefoni runt om i hela Skåne.

Enkel och prisvärd installering av passersystem i hela Skåne

Idag finns det många olika modeller när det kommer till passersystemen. Vissa går att öppna med en kod men de flesta använder sig idag utav en passerbricka. Bäst är naturligtvis om det krävs både kod och bricka för att komma in. Det finns även många andra fördelar med ett elektroniskt passersystem. 

Kontakta oss redan idag om du vill veta mer om hur just detta system fungerar. Vi finns att få tag på både via 040192323 och mejla oss på sydel@sydel.nu.

Kontakta oss

AB Syd El i Malmö

Agnesfridsvägen 186

213 75 Malmö

Tel: 040192323

Org.nr: 556615-0974

E-mail: sydel@sydel.nu​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

OM OSS

Syd El i Malmö, AB

org.nr: 556615-0974

KONTAKTA OSS

HITTA OSS

Agnesfridsvägen 186

213 75 Malmö

Hitta oss på Google Map

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.