Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

​AB Syd El i Malmö

Agnesfridsvägen 186

213 75 Malmö

Tel. 040 - 19 23 23

E-post: sydel@sydel.nu

Kameraövervakning

Vi kan installera kameraövervakning i ditt hem eller dina lokaler

Det går inte att bara sätta upp en kamera och tro att man nu har bra kameraövervakning. Först och främst måste du anmäla det till Länsstyrelsen, om kameran är riktad mot allmänheten så krävs även tillstånd. Sedan så gäller det att du installerar din kameraövervakning på rätt sätt och med rätt utrustning. Vi kan hjälpa dig med din övervakning, allt från planeringsfasen tills dess att arbetet är utfört. Om du vill ha kameraövervakning så handlar det oftast om att du vill öka säkerheten någonstans, antingen i ditt hem eller i en lokal av något slag. 

Idag går det att koppla din kameraövervakning till ett inbrottslarm samt även till mobilen eller Internet. På så sätt kan antingen du eller larmcentralen snabbt se vad som har utlöst ditt alarm. Bekvämt för dig och enkelt att administrera – även på distans.

Vi kan även hjälpa dig vid installation på arbetsplats i Skåne

​Dock gäller det att känna till datainspektionens regler och guider när det kommer till kameraövervakning på arbetsplats. Vi hjälper dig naturligtvis så långt det går. Kontakta oss redan idag om du vill veta mer om just installation av kameraövervakning. Vi erbjuder även många andra tjänster, exempelvis installation av passersystem eller porttelefon. Vi finns både på telefon och via mejlen.​​

Kontakta oss

AB Syd El i Malmö

Agnesfridsvägen 186

213 75 Malmö

Tel: 040192323

Org.nr: 556615-0974

E-mail: sydel@sydel.nu​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

OM OSS

Syd El i Malmö, AB

org.nr: 556615-0974

KONTAKTA OSS

HITTA OSS

Agnesfridsvägen 186

213 75 Malmö

Hitta oss på Google Map

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.