Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

​AB Syd El i Malmö

Agnesfridsvägen 186

213 75 Malmö

Tel. 040 - 19 23 23

E-post: sydel@sydel.nu

Elinstallation​er gjorda på ett korrekt och säkert sätt

​Vi på Syd El i Malmö har gott om erfarenhet när det kommer till elinstallation, både i mindre hus och villor samt i större byggnader med hundratals bostäder. Du kan se några av våra tidigare och pågående arbeten på vår hemsida under fliken "Våra projekt". Vi hjälper dig gärna med din el, oavsett om du kommer som privatperson eller företagare. Det är viktigt att en elinstallation blir gjord på rätt sätt och framför allt är säker. Vi är en elinstallatör som även tar ansvar för vad som händer efter installationen. Får du problem eller behöver hjälp med din el snabbt så kan du alltid kontakta vår eljour.

Vår elinstallatör ser till att allt fungerar som det ska

​Med oss kan du känna dig säker. Sedan 2001, när Syd El grundades i Malmö, har vi fokuserat på att ge den bästa möjliga servicen samtidigt som vi ser till att våra anställda har både kunskapen och erfarenheten som krävs. Genom vårt samarbete med yrkesskolorna i Malmö kan vi se till att utvecklingen av duktiga elinstallatörer fortsätter på samma höga nivå. 

Ta kontakt med oss redan idag om du vill veta mer om hur just våra elinstallatörer kan hjälpa dig med din el i hela Skåne.​ Kontakta oss på telefonnummer 040192323 eller mejla till sydel@sydel.nu.

Kontakta oss

AB Syd El i Malmö

Agnesfridsvägen 186

213 75 Malmö

Tel: 040192323

Org.nr: 556615-0974

E-mail: sydel@sydel.nu​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

OM OSS

Syd El i Malmö, AB

org.nr: 556615-0974

KONTAKTA OSS

HITTA OSS

Agnesfridsvägen 186

213 75 Malmö

Hitta oss på Google Map

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.